09:46 - “Paramız pula döndü, hiç değilse hayaller kuş olup uçmasın”
14:58 - Şehit Aileleri ve Gazilerine Sağlık Hizmetlerinde Öncelik
13:16 - 3 Çeşit Yemek 40 TL
16:57 - Mezun Olduğu Okulda Öğrenciler İle Bir Araya Geldi
09:32 - “Muhsin Yazıcıoğlu’na İnanan İnsanlar Bu Dosyayı Kapattırmayacaklar”
16:00 - “Ülke Olarak Hızla Yoksulluğa Sürükleniyoruz”
15:34 - Başkan Sümbüloğlu, “AKP, Koltuk Kavgaları İle Gündemden Düşmüyor”
10:15 - Sivas-Ankara Arası YHT Bileti 790 TL Oldu
Milli Eğitim Müdürlüğü ile Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (BTÜ) Arasında Sosyal, Bilimsel ve Teknolojik İş Birliği Protokolü İmzalandı.
Sivas Valiliği Himayesinde Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sivas BTÜ arasında Sosyal, Bilimsel ve Teknolojik İş Birliği Protokolü imzalandı.
Sivas Valiliğinde gerçekleştirilen imza törenine Vali Salih Ayhan, BTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul, Vali Yardımcısı Çağlar Partal, Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı ve okul müdürleri katıldı.
Protokolün hayırlı uğurlu olmasını dileyen Vali Salih Ayhan; “Öğrencilerimiz, güncel bilimsel ve teknolojik gelişmeler doğrultusunda üniversitemizin imkân ve deneyimlerinden yararlanacak” ifadelerini kullandı.
Ayhan, daha sonra Kul ve Savaşçı ile birlikte işbirliği protokolünü imzaladı.
İş birliği protokolü kapsamında; Sivas İl Milli Eğitim müdürlüğüne bağlı okullarda eğitim alan öğrencilerin güncel bilimsel ve teknolojik gelişmeler doğrultusunda üniversitenin imkân ve deneyimlerinden yararlanması sağlanacak. Bu kapsamda öğrencilerin bilimsel düşünme ve davranışlarla estetik değerleri birleştiren, üreten, problem çözen ve değerlerine sahip çıkan bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak, araştırmaya ilişkin işbirliğini geliştirmek ve yerleştirmek üzere gerekli koşulların düzenlenmesi hedefleniyor.