11:20 - iki Kangal Yavrusu Dünyaya Geldi
11:27 - Karasu, ““Devletin malı iktidarın şahsi mülkü değildir”
10:14 - STSO’dan Ödül Töreni
08:44 - Çayır, emlakçıların sorunlarını gündeme taşıdı
23:15 - “İLÇELER KALKINMALI, SİVAS ŞAHA KALKMALI”
17:37 - Kaya, “Bir tek öğrencimiz kalsa da o okulda Cumhuriyet’in ışığı sönmeyecek”
11:15 - Zafer Partisi’nden “Çözüm Süreci” Konferansı
01:50 - “Sivas Tarihine Notlar”
Küçükbaş Hayvancılıkta Türkiye’ye örnek proje Sivas’ta hayata geçti.
Sivas Valiliği himayesinde Tarım ve Orman İl Müdürlüğü koordinesi, Ziraat Bankası’nın kredi desteği ile başlatılan “Köyümde Yaşamak İçin Bir ‘Sürü’ Nedenim Var” projesi kapsamında Ulaş Acıyurt köyünde ilk koyunlar sahiplerini buldu.

Koyun teslim programında konuşan Sivas Milletvekilleri İsmet Yılmaz ve Semiha Ekinci, “Üreten Çiftçi Gelişen Sivas” sloganıyla başlatılan örnek projenin Sivas hayvancılığına ve ekonomisine sağlayacağı katkılardan bahsederek, çiftçimize hayırlı olması temennisinde bulundu.
Sivas coğrafyasının hayvancılık için en uygun illerden birisi olduğunu dile getiren Vali Salih Ayhan, “Toplam küçükbaş hayvan sayımızı bir milyona çıkarmayı hedefliyoruz. Şehrimiz en kısa zamanda, tarım ve hayvancılıkta ülke ekonomisine fark edilir bir ivme katacaktır.” İfadelerine yer verdi.