SON DAKİKA

Sivastan Haberler – Sivas Güncel ve Son Dakika

İlk Tablet Başkandan

Bu biyografi 22 Eylül 2020 - 15:04 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Zara Ziraat Odası’ndan “Ben de Varım” Kampanyası

Zara Ziraat Odası tarafından Kovid-19 salgını dolayısı ile uzaktan eğitim gören öğrencilerin tablet ihtiyaçlarının karşılanması için “Ben de Varım” Kampanyası hayata geçirildi.

Kampanya hakkında bilgi veren Zara Ziraat Odası Başkanı Zeki Şimşek, “Dünya genelinde etkisini göstereKovid-19 salgını nedeniyle yüzyüze yerine uzaktan eğitimle 2020-2021 yılı eğitim öğretim dönemine girildi. Birçok öğrencimiz uzaktan eğitimde ihtiyaç duyulan teknik donanıma sahip değil. Biz de oda olarak bu kampanyayı başlatarak öğrencilerimize tablet hediye edeceğiz” dedi.

EBA ve ZOOM programına uygun bir tablet modeli belirlendiğini ifade eden Başkan Şimşek, “Koronavirüs salgını dolayısı ile çocuklarımız uzaktan eğitim alıyor. Onların eğitimleri sırasında kullanacakları tabletlerin karşılanması için kampanya başlattık. Halkımızın duyarlılığı ile ilçemizde tabletsiz öğrenci kalmayacağına inanıyorum” diye konuştu.

Bir tablet bedelinin 420 TL olduğunu da sözlerine ekleyen Şimşek, Ziraat Bankası Zara Şubesi TR21 0001 0002 3564 6511 4950 01 (Okurlar bil. Doğ. Ltd. Şti.) hesap numarasına yatırılacak tutarla daha çok öğrenciye ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.

Etiketler :
DİĞER BİYOGRAFİLER
SON DAKİKA