17:54 - Mimarlar Odası Sivas İl Temsilciliği Revizyon İmar Planına Katkı Sunacak
18:41 - Sivas’ta Ulaşıma Zam Geldi
18:56 - Kerimoğlu, Türkiye Şampiyonu Oldu
17:41 - Sivasspor, Beşiktaş Maçının Hazırlıklarına Başladı
17:25 - Vali Şimşek, “Olay Sayımız Yüzde 23 Azalış Göstermiştir”
09:28 - Merhum Albayrak, Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı!
18:27 - AK Partiye Tepki Gösteren CHP Oturumu Terk Etti
17:39 - Net Global Sivasspor Rakibini 2-0 Mağlup Etti
11:01 - Başkan Sümbüloğlu, “Ulaşımda Otobüslerinin Boyunun Uzatılması Çözüm Değil”
10:27 - Sükûn Işıtan, “Medea Material”le Unutulmaz Bir Başarı Elde Etti
Başkan Bilgin, esnaflara ve vatandaşlara çağrı da bulunarak, “Kaldırım işgalinde kararlıyız. Şehrin yoğun yerlerinde yapılan işgallerde kesinlikle toleransımız yok.” dedi.
Zabıta personeli Başkan Bilgin’i ziyaret etti.
Sivas Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Zabıta Haftası’nın 194. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Belediye Başkanı Hilmi Bilgin’i ziyaret ettiler.
Makam odasında gerçekleşen ziyarete Belediye Başkan Yardımcısı Kayhan Işık, Zabıta Müdür Vekili Uğur Eraslan ve zabıta personeli hazır bulundu.
Zabıta Haftasını kutlayan Belediye Başkanı Hilmi Bilgin “Zabıta teşkilatı; hem şehrin nizam ve intizamını sağlamak hem de hemşerilerimizin hemşerilik hukuku içerisinde daha düzenli, daha nizamlı bir şehirde yaşaması için fedakârca çalışma yapan bir birimdir. Bu özverili çalışmalarından dolayı belediyemiz zabıta teşkilatına teşekkür ediyorum.” dedi.
BAŞKAN BİLGİN’DEN ESNAFA ÇAĞRI
Başkan Bilgin, esnaflara ve vatandaşlara çağrı da bulunarak özellikle esnafların kaldırım işgali noktasında hassasiyet göstermelerini rica etti.
Kaldırım işgalinde kararlı olduğunu dile getiren Başkan Bilgin “Şehrin genel menfaatini sağlamak adına özellikle ana güzergâhlar, nüfus ve trafik yoğunluğu olan bölgelerde yapılan işgallerde kesinlikle toleransımız yok.” dedi.
Bilgin, “Zabıta personelimizce defalarca uyarılmalarına rağmen uyarıları dikkate almayan esnaflarımıza istemesek de cezai müeyyide uygulamak zorunda kalabiliyoruz. İnşallah hep birlikte bu şehrin daha güzel, daha tertipli ve daha yaşanabilir bir şehir olması noktasında el birliğiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz.” diye konuştu.
Başkan Bilgin, ziyaretin sonundan personeli ile hatıra fotoğrafı çektirdi.