SON DAKİKA

Sivastan Haberler – Sivas Güncel ve Son Dakika

TÜSİFED 258 aileye yardım etti

TÜSİFED 258 aileye yardım etti
Bu haber 22 Mayıs 2020 - 2:33 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Tüm Sivas Dernekler Federasyonu (TÜSİFED) Biz bize yeteriz diyerek ihtiyaç sahibi 258 aileye erzak kolisi yardımında bulundu.

TÜSİFED tarafından tüm Türkiye’de devam eden Biz bize yeteriz yardım kampanyasına destek amaçlı 258 aileye erzak yardım kolileri dağıtılarak ihtiyaç sahibi ailelerin yüzleri güldü. TÜSİFED tarafından dağıtılan yardım kolilerinin her birine 5 adet maske ve 5 er paket ıslak mendilde konuldu.

Yardım kampanyasında yönetim kurulu üyesi olan Sivaslı Ses Sanatçısı ve İstanbul Sivas merkez Beypınar Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Halil Özdemir, Federasyon Başkanı Türker Diktaş ve Beypınar Kadın Kolları öncülük ettiler.

Yardım kampanyası 39 köy derneği ile 2 ilce derneği tarafından organize edildi. Dernek yönetimi ise yapılan organizasyonda emeği gecen destek olan tüm hayırseverlere teşekkür etti.

Özdemir, “Bu güzel manevî organizasyona katılan Ümraniye Sivaslılar Derneği ,Şile Sivaslılar Derneği, Ağılaya , Acıpınar, Arpayazı, Beypınar, Doğanca, Emirhan, Güllük, Küpecik, İlkindi, İnceyol, Kızılalan, Karayün, Kızılcakışla,Törnük, Tahtıkement, Yeniboğazkesen Köy Derneklerinin yapmış olduğu çalışma ile dağıtımı biten yardım kampanyasına yoğun katılım talebi üzerine ikincisi düzenlendi. İkinci yardım dağıtımında ise 90 koli kumanya Nakit ve kıyafet olarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Ben Emeği gecen destek olan tüm hayırsevere teşekkür ederim. Allah razı olsun.” dedi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA