19:09 - Sivas’ta Dünya Birincisinden Vali Şimşek’e Ziyaret
18:04 - Halk Otobüsleri Kooperatifi Filosuna İki Yeni Uzun Otobüs
17:25 - “TÜRASAŞ Üretimde Rekora Koşuyor”
19:12 - “Yaşayan Miras” isimli Şiir Dinletisi ve Âşık Atışması programı düzenlendi
19:03 - “Hedefimiz Türkiye’nin örnek OSB’si olmak”
18:52 - Kızılırmak İlkokulu “Çevre Beratı” Ödülü Aldı
13:29 - Sivas’ta emniyet ve jandarma teşkilatının araç filosu güçlendi
15:20 - Ziyaretçi Sayısında Rekor
15:09 - Sigortasız İşçiye Devlet Güvencesi
16:14 - Model Uçak Sahipleri Test Uçuşlarını Pistte Yapıyorlar
Başkan Demirgil, “Toplumun her kesiminden işçi ve işverenler ile sivil toplum örgütleri omuz omuza vererek dayanışma içine girdiğinde ülkemiz milli hedeflerine ulaşarak daha güzel yarınlara erişecektir.”dedi.
Sivas Tesviyeciler, Madeni ve Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Hakan Demirgil, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Çalışarak ve üreterek hayatı değerli kılmaya çalışan işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan Demirgil, mesajında şunları kaydetti:
Alnının teriyle evine ekmek götüren esnaf ve sanatkarlarımız için işçiler sadece bir çalışan değil aynı zamanda o iş yerinin olmazsa olmazı, ailenin bir ferdidir. Esnaf ve sanatkarlarımız, Ahilik felsefesinden geldiği için alın terinin kıymetini iyi bilir. İşçi-işveren dayanışmasının gücüne inanan esnaf ve sanatkarlarımız için emek daima kutsaldır.
`GÜZEL YARINLARIN YOLU BİRLİK VE BERABERLİKTEN GEÇER`
Tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü`nü kutlayan Sivas Tesviyeciler, Madeni ve Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Hakan Demirgil, `Toplumun her kesiminden işçi ve işverenler ile sivil toplum örgütleri omuz omuza vererek dayanışma içine girdiğinde ülkemiz milli hedeflerine ulaşarak daha güzel yarınlara erişecektir.
Emeğe ve çalışan haklarına saygı, demokrasi kültürünün vazgeçilmez bir unsurudur.
Bu vesileyle esnaf ve sanatkarlarımız adına, tüm işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü`nü kutluyorum.