SON DAKİKA

Sivastan Haberler – Sivas Güncel ve Son Dakika

“Artık biz varız diyoruz”

“Artık biz varız diyoruz”
Bu haber 30 Nisan 2020 - 19:06 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Kaçmaz, “Hak adalet doğru neyse onun yanındayız. Haksızlık yapan kim olursa olsun karşısında olacağız. Hakkı savunmanın, zulme baş kaldırmanın, mazlumun sesi olmanın, meşakkatli olduğunu biliyoruz ve artık biz varız diyoruz.”dedi.

Yeniden Refah Partisi Sivas Merkez İlçe Başkanlığı görevine getirilen Murat Kaçmaz, sosyal medya hesabından basına ve kamuoyuna açıklama yaptı.

Kaçmaz, yaptığı açıklamada şunları ifade etti. “Şehrim Ülkem ve davam için uzun yıllar gücüm nispetinde hizmet ettiğim ve devamında Yeniden refah partisi Sivas kurucular kurulu üyesi olmaktan şeref duyduğum, İl yönetiminde İl Başkan yardımcılığı görevini yürütürken İl divanımızın ve İl başkanımız Sayın Fatih Kalkan beyın uygun görmesi, Genel Başkanımız Dr sayın Fatih Erbakan beyin tensipleriyle Sivas merkez ilçe başkanı olarak yeni görevimiz tarafıma tebliğ edilmiştir. Teşkilatımda Birlikte çalışmaktan onur duyduğum bayrağı devraldığım daha önce görevi ifa etmiş bizden önceki İlçe başkanlarımıza ve yönetimlerine çalışmalarından dolayı şükranlarımı sunuyorum.

Kıymetli dava arkadaşlarım; Değerli hemşehrilerim; Bundan sonraki süreçte, önceden de olduğu gibi hızımızı daha çok artıracağız.

Sayın Genel başkanımız Dr Fatih Erbakan beyin deyişi ile Biz bu ülkede yaşayan milyonlarca insan gibi; ülkemizi devletimizi, milletimizi seviyoruz. Hak adalet doğru neyse onun yanındayız. Haksızlık yapan kim olursa olsun karşısında olacağız. Hakkı savunmanın, zulme baş kaldırmanın, mazlumun sesi olmanın, meşakkatli olduğunu biliyoruz ve biz varız diyerek Kazanılmadık gönül, ulaşılmadık kapı bırakmayacağız. Biz korkulardan arınmış milletin sesi olmaya ne pahasına olursa olsun Yeniden Refah ile devam edeceğimize, tüm baskılara göğüs gererek herkesin özgürce yaşayacağı bir ülke için başa dönüp tekrar kaldığımız yerden mücadele edeceğimize, dünyanın her yerinden kalbi; vatan, millet, devlet, bayrak için atan, farklı renkler inançlar yaşamlar ile birlikte insanlık onuru mücadelesi veren samimi güzel insanlarımız ile hareket edeceğimize, kula kulluk edenlerle yol yürümeyeceğimize, davayı kişiye bağlı olarak değil Hakka Adalete bağlı olanlar ile yürüteceğimize, Allah karşısında bir hiç, kul karşısında gerektiğinde ise bir ELİF olacağımıza, bir birey olarak bir kişi ile var olmayacağımıza, kimsenin şahsı ile meşgul olmayacağımıza, kimse ile kavga içerisinde olmayıp kapımıza geleni kovmayacağımıza, Mutlak itaati Allah’a yapacağımıza, onun bunun sayesinde makamlarda oturmayıp rızkın Allah’tan olduğuna inanıp kimsenin rızkı ile de oynamayıp rızk ile de kimseyi terbiye etmeyeceğimize, her farklı fikri önemseyip, bizim gibi düşünmeyenleri öteki yapmayacağımıza, halkın vücut bulmuş şekli olup, yalılarda, boğaz manzaralı evlerde, yatlarda, saraylarda yaşamayacağımıza, ülkem ve insanlarım daha iyi refah içerisinde yaşatacağımıza, halkın ve hakkın yanında yer alacağımıza söz veriyoruz.

Biz bu ülkede yaşayan milyonlarca insan gibi; ülkemizi devletimizi, milletimizi seviyoruz. Hak adalet doğru neyse onun yanındayız. Haksızlık yapan kim olursa olsun karşısında olacağız. Hakkı savunmanın, zulme baş kaldırmanın, mazlumun sesi olmanın, meşakkatli olduğunu biliyoruz ve artık biz varız diyoruz

Siyasetin amacının millete hizmet olduğunun bilincindeyim. Her zaman olduğu gibi kapımız herkese açık olacak. Bu teşkilatta Ne kadar büyük bir davanın bir okadarda vebalin içinde olduğumuzu biliyorum. Verilen görevin mesuliyetinin farkındayım vede duyarlıyım

Bugün itibariyle İl Başkanımız Sayın Fatih Kalkan beyin öncülüğünde, Sivas merkez ilçe ve tüm ilçelerimiz, İl, İlçe, Kadın, Gençlik Kolları ve Mahalle Teşkilatlarındaki fedakâr dava arkadaşlarımla, bu kutlu yürüyüşte aramıza yeni katılacak siz kardeşlerimle safları daha da sık tutarak bir ve beraber olarak hizmetlerimizi sürdüreceğiz.

Siz hemşehrilerimin duaları ve destekleri ile Yeniden Refah ile Yeniden Bismillah deyip görevimize başlıyoruz. Daha çok çalışacak, yılmadan, yorulmadan var gücümüzle Sivas’ımıza ve ülkemize hizmet için koşacak yeni bir dünya hedeflerimize birlikte ulaşacağız inşallah Allaha emanet eder dualarınızı beklerim.”şeklinde ifade etti.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA