11:17 - Tuğut, “Menopoz Bitiş Değil, Geçiş Dönemidir”
19:18 - Sivas’a, 18 Yeni Hekim Kadrosu Tahsis Edildi
17:29 - “Gerçekleşecek Programda Umre Çekilişimiz Olacak”
17:28 - Çayır, “Sistemin Kullanımı 1 Temmuz’dan İtibaren Zorunlu Olacak”
17:12 - Başkan Haral’dan, Sivas İçin Komando Tugay Çağrısı!
17:37 - Baykar’dan Sivas Sanayisine Önemli Hamle
13:51 - “Türkiye’nin kalbi Filistin’de atıyor.
12:23 - TTK Mobil Kitap Satış Mağazası Sivas’a Geliyor
12:07 - Geleceği Tasarlayan Gençler, İnovasyonun Kalbinde SBTÜ’de buluştu!
11:22 - Sivas Numune Hastanesinde TPN Ünitesi Hizmetesi Başladı
Gelecek Partisi Sivas İl Başkanı Yurdal Epsileli, Sivas Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri Derneği (SOSAD); Başkanı İsmail Timuçin’i ziyaret etti.
Gelecek Partisi Sivas İl Başkanı Yurdal Epsileli, ziyarette, SOSAD Başkanı İsmail Timuçin’i tebrik ederek, sanayici iş insanlarını temsil noktasında yapacağı çalışmalarda başarılar diledi.
Epsileli, Sivas’ın gelişmesi noktasında önemli adımların atıldığını fakat, şehrin sanayisi için yapılan çalışmalarda ne yazık ki bazı eksikliklerin olduğunu ifade ederek şunları söyledi.
Sivas’ta güzel şeyler oluyor ama gördüğüm yapılan birçok işte hep bir taraf eksik kalıyor. Son olarak Cazibe Merkezi olarak ilan edilen Demirağ Organize Sanayi Bölgesi’nin daha geniş kapsamlı bir şekilde şehrin tamamını içine alacak bir teşvik paketi olmalıydı. İş insanları yatırımlarını Sivas’a getirirken teşvik konusunu çok önemsiyor. O yüzden bu verilen cazibe merkezi desteğinin Sivas’ın tamamına verilmesi yerinde bir karar olur. SOSAD Başkanı olarak seçilen Sayın İsmail Timuçin, sanayicimiz adına doğru bir tercih olmuş. Yapacağı çalışmalarda kendisine ve ekibine başarılar diliyorum.” dedi.
SOSAD Başkanı Timuçin ise, Gelecek Partisi Sivas İl Başkanı Yurdal Epsileli’ye ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, Demirağ OSB’nin Cazibe merkezi ilan edilmesi hepimizi memnun etti. Emeği katkısı geçen herkese öncelikle teşekkür ederim. Tabi OSB’nin de teşvikten faydalanması için SOSAD olarak çalışmalarımız devam ediyor. SOSAD yönetimi olarak sanayicimizin sesi olmaya çalışıyoruz. Şehrin tamamının cazibe merkezi olarak ilan edilmesi, şehrimiz için çok büyük avantaj olacak diye düşünüyorum.” şeklinde konuştu.