11:17 - Tuğut, “Menopoz Bitiş Değil, Geçiş Dönemidir”
19:18 - Sivas’a, 18 Yeni Hekim Kadrosu Tahsis Edildi
17:29 - “Gerçekleşecek Programda Umre Çekilişimiz Olacak”
17:28 - Çayır, “Sistemin Kullanımı 1 Temmuz’dan İtibaren Zorunlu Olacak”
17:12 - Başkan Haral’dan, Sivas İçin Komando Tugay Çağrısı!
17:37 - Baykar’dan Sivas Sanayisine Önemli Hamle
13:51 - “Türkiye’nin kalbi Filistin’de atıyor.
12:23 - TTK Mobil Kitap Satış Mağazası Sivas’a Geliyor
12:07 - Geleceği Tasarlayan Gençler, İnovasyonun Kalbinde SBTÜ’de buluştu!
11:22 - Sivas Numune Hastanesinde TPN Ünitesi Hizmetesi Başladı
İYİ Parti Sivas İl Başkanı Yusuf Koç ve Parti Yönetiminden Sivas Turizm Derneğine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Sivas Turizm Derneğine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Koç, derneğin Sivas’ın tanıtılması yönünde önemli işlere imza atacağını ve bu yönde Sivas için turizm yönünde yapılacak her türlü çalışmaları destekleyeceklerini söyleyerek dernek yönetimine hayırlı olsun diyerek başarılar diledi.

Dernek Başkanı Hakan Bakar ise “şehrimizi daha fazla nasıl tanıtırız bunun gayesi içerisinde projeler ortaya koyarak çalışmalar yapacağız. Sayın Koç ve nezdinde Parti yönetimine derneğimize yapmış oldukları ziyaretten ötürü teşekkür ederim”. dedi.
Ziyarette Parti Yönetiminden STK Başkanı Tayyar Kaya, Yerel Yönetimler Başkanı Sinan Çelik, Gençlik Kolları Başkanı Nuri Malkoç, Ortadoğu Politikaları Başkanı Naci Yapalı ve Sivas Turizm Dernek genel sekreteri Osman Nuri Kesici’de hazır bulundu.