11:20 - iki Kangal Yavrusu Dünyaya Geldi
11:27 - Karasu, ““Devletin malı iktidarın şahsi mülkü değildir”
10:14 - STSO’dan Ödül Töreni
08:44 - Çayır, emlakçıların sorunlarını gündeme taşıdı
23:15 - “İLÇELER KALKINMALI, SİVAS ŞAHA KALKMALI”
17:37 - Kaya, “Bir tek öğrencimiz kalsa da o okulda Cumhuriyet’in ışığı sönmeyecek”
11:15 - Zafer Partisi’nden “Çözüm Süreci” Konferansı
01:50 - “Sivas Tarihine Notlar”
Sivas’ta koronavirüs tedavisi gören en genç hasta olan 5 yaşındaki çocuk babasıyla birlikte dün hastaneden taburcu oldu.
Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını kapsamında Sivas’ta tedavi gören en genç hasta olan 5 yaşındaki çocuk dün hastaneden babasıyla birlikte taburcu olarak evinde gözlem altında tutulacak.
İl Pandemi kurulu sağlıkçıların bunca zamandır verdikleri emekler için çağrı yaparak lütfen alınan tedbirlere uyun. Yaşadığımız süreci kısaltmak hepimizin ellerinde. Şeklinde bir çağrıda bulundurlar.
Vali Salih Ayhan’da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bana, çocuğuma bulaşmaz demeyin. Virüsün sizi, çocuğunuzu nerde ve nasıl yakalayacağı belli değil. Bu sebeple tedbiri elden bırakmayalım, evde kalalım.”dedi..