11:17 - Tuğut, “Menopoz Bitiş Değil, Geçiş Dönemidir”
19:18 - Sivas’a, 18 Yeni Hekim Kadrosu Tahsis Edildi
17:29 - “Gerçekleşecek Programda Umre Çekilişimiz Olacak”
17:28 - Çayır, “Sistemin Kullanımı 1 Temmuz’dan İtibaren Zorunlu Olacak”
17:12 - Başkan Haral’dan, Sivas İçin Komando Tugay Çağrısı!
17:37 - Baykar’dan Sivas Sanayisine Önemli Hamle
13:51 - “Türkiye’nin kalbi Filistin’de atıyor.
12:23 - TTK Mobil Kitap Satış Mağazası Sivas’a Geliyor
12:07 - Geleceği Tasarlayan Gençler, İnovasyonun Kalbinde SBTÜ’de buluştu!
11:22 - Sivas Numune Hastanesinde TPN Ünitesi Hizmetesi Başladı
“Eğitimde İyi Örnekler Buluşması 2020” proje yarışması sonuçlandı
“Eğitimde İyi Örnekler Buluşması 2020” proje yarışmasında, Doğanşar İmam Hatip Ortaokulu, Bilimsel ve Teknolojik Faaliyetler kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.
Eğitim ve öğretim alanında özgün uygulamaların ödüllendirilerek teşvik edilmesi ve paylaşımının sağlanması amacı ile “Eğitimde İyi Örnekler Buluşması 2020” proje yarışması kapsamında dereceye giren okullara ödülleri verildi.
Amasya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Koordinatörlüğünde Amasya-Tokat-Sivas İl Milli Eğitim Müdürlükleri arasında 5 farklı kategoride yapılan yarışmada Doğanşar İmam Hatip Ortaokulu, Bilimsel ve Teknolojik Faaliyetler kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.
Projeden Sorumlu Mehmet Dağ, Hacer Ermiş ve Ahmet Durmuş; Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı’yı ziyaret ederek ödülü Savaşçı ’ya teslim ettiler.