SON DAKİKA

Sivastan Haberler – Sivas Güncel ve Son Dakika

“Sivas’ta Ayrıştıran Değil Birleştiren Siyaset Yapıyoruz”

Bu biyografi 14 Ocak 2026 - 1:02 'de eklendi ve kez görüntülendi.

DEVA Partisi Sivas İl Başkanlığı tarafından, “Şehrin Sesi Yerel Basın” anlayışıyla yerel basın mensuplarına yönelik kahvaltı programı düzenlendi.

Programda, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan telefonla katılarak basın mensuplarına hitap etti.

Babacan, gazetecilerin 10 Ocak Çalışan geçmiş Gazeteciler Günü’nü kutlayarak, basın emekçilerinin zor şartlar altında büyük bir özveriyle görev yaptığını dile getirerek yaşanan ekonomik ve mesleki zorluklara dikkat çekti.

Gerçekleşen toplantıda konuşan DEVA Partisi Sivas İl Başkanı Murat Tamer Çevik, yerel basının şehrin sesi olduğunu, Sivas’ta ayrıştıran değil birleştiren, polemik yerine çözümü önceleyen bir siyaset anlayışını benimsediklerini ifade etti.

Başkan Çevik, vatandaşların ciddi bir geçim sıkıntısıyla karşı karşıya olduğunu, bunun kader değil yanlış ekonomi politikalarının sonucu olduğunu vurgulayarak, çıkış yolunun ise adaletle yönetmek, liyakati esas almak ve ortak aklı yeniden hâkim kılmak olduğunu söyledi.

Programda ayrıca, DEVA Partisi Sivas teşkilatının büyümeye devam ettiğini belirten Başkan Çevik, sadece Aralık ayında 61 yeni üyenin partiye katıldığı bilgisi paylaşarak, bu tablonun, Sivas’ta teşkilata duyulan güvenin açık bir göstergesi olduğunu söyledi.

Kahvaltı programına DEVA Partisi Sivas İl Başkanı Murat Tamer Çevik’in yanı sıra, DEVA Partisi Genel Merkez Üyesi Serdar İnce, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Yaşar ve DEVA Partisi Sivas İl Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Program, yapılan basın açıklamasının ardından soru-cevap şeklinde sona erdi.

DİĞER BİYOGRAFİLER
SON DAKİKA