12:10 - Yeni Pist İçin Ankara’da Kritik Görüşme
10:38 - Başkan Demirgil, Okul İhtiyaçlarımızı Yerel Esnaflarımızdan Alalım
10:08 - Başkan Özdemir, Seçim Tarihini Açıkladı
10:56 - Eyce, Güven Tazeledi
17:13 - “Konuş, Dinle, Bağ Kur”
13:53 - Sivas’ta, ASELSAN Çıkarması!
14:17 - Okul Öncesi, Uzmanından Uyarı
14:25 - Başkan Özdemir, “Sivas Önemli Bir Tarımsal Zenginliğe Sahip”
18:03 - SİVAS BAROSU BAŞKAN ADAYLARI SAHADA!
12:33 - Sivas Lisesi Yapılıyor
Sivas’a Cezaevi Yapacaklar
Sivas’ta geçmiş yıllardan bugüne gündemde olan cezaevi yapma projesi ilk kez 2017 yılında dönemin AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin tarafından duyurulmuştu. Aradan geçen
8 yılın ardından şimdi de AK Parti Grup Başkanı Sivas Milletvekili Abdullah Güler, tarafından duyuruldu.
Güler, Sivas’ta iki farklı kademede olmak üzere iki yeni cezaevi için zemin etütlerinin tamamlandığını, güvenli ve modern cezaevleri kazandıracaklarını söyledi.
AK Parti TBMM Grup Başkanı ve Sivas Milletvekili Abdullah Güler, AK Parti Sivas İl Teşkilatı tarafından düzenlenen basın ve medya buluşmasında Sivas’a yapılan yatırımlar ve devam eden projeler hakkında açıklamalarda bulundu.
Sivas’a yapılan, devam eden ve yapılacak olan yatırımların konuşulduğu programda, ulaşımdan sağlığa, eğitimden kültür-turizme kadar birçok başlıkta projelerden bahsedildiği programda, Sivas için çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Güler, Sivas’ta mevcut Adliye binasına ek bir bina yapılacağını, Hakim ve savcılar için ihtiyaç duyulan 45 tane lojmanın satın alındığını ve yakın zamanda ise hakim ve savcıların kullanması için hizmetine sunacaklarını ifade ederek, “Güvenli ve modern cezaevleri Ulaş yolu üzerinde 5 bin kişi kapasiteli olarak iki cezaevini inşa edeceğiz. İhale süreci de yakında tamamlanmış olacak. İki farklı kademede olmak üzere yapılacak olan iki yeni cezaevi için de zemin etütleri tamamlandı.” dedi.