21:58 - Mil-Büro-Sen’den SGK İl Müdürüne Ziyaret
09:09 - Sivas’ta Özel Çocuklardan Unutulmaz Bir Gece
06:45 - Minik Eller Ağaç ve Çevre Sevgisi İle Yetişiyor
11:55 - EĞİTİM-BİR-SEN SİVAS 1 NOLU ŞUBE’DEN ULUSLARARASI BAŞARI
08:52 - Âşık Veysel’i Sahneden Andılar
08:43 - Hıdırellez Sivas’ta Coşkuyla Kutlandı
11:29 - Panel ve Çalıştay Gerçekleştirildi
10:17 - SBTÜ, SAHA EXPO 2026’DA SAVUNMA SANAYİİ İLE BULUŞUYOR
10:12 - Emlak sektörünün sorunları masaya yatırıldı
10:06 - Şehit Aileleri Moral ve Motivasyon Amaçlı Tatil İçin Sivas’tan Uğurlandı
Kösedağ, “bu davanın içerisinde bir neferi olmaktan öncelikle çok mutlu olduğumu belirtmek isterim. 1993’ten bugüne çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayarak tüm gönüllere girerek, bizlerde aynı kararlılıkla davamıza hizmeti bir borç bilerek, dik durup dava arkadaşlarımla omuz omuza verip doğru yürüyerek yolumuza devam edeceğiz.” dedi.
Sivas BBP’si Sivas İl binasında basın mensupları ile bir araya gelen Osman Kösedağ, Sivas Büyük Birlik Partisi Merkez İlçe Başkanlığına Aday adaylığını açıkladı.
BBP’si geçmiş dönem Belediye meclis üyesi Osman Kösedağ, Sivas merkez ilçe Başkanlığına aday olduğunu bu davanın sahipsiz olmadığını ve merhum liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun bize bırakmış olduğu 1993 ruhunun devam ettiğini söyleyerek şunları ifade etti.
BBP’si kurulduğu günden itibaren siyasetin yük akı olmuştur. Bende kurulduğu günden itibaren bu kutlu davanın içerisindeki bir neferi olmaktan öncelikle çok mutlu olduğumu belirtmek isterim. 1993’ten bugüne çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayarak tüm gönüllere girmiştir. Bizlerde aynı haz ve kararlılıkla davaya hizmeti bir borç bilerek dik durup doğru yürüyerek dava arkadaşlarımla birlikte BBP’ nin önümüzdeki günlerde yapılacak olan, Sivas Büyük Birlik Partisi Merkez İlçe Başkanlığına Aday adaylığımı kamuoyunun huzurunda açıklıyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. İçinde bulunduğumuz bu sürecin Sivas’ımıza, camiamıza ve bizlere gönül veren bütün gönüldaşlara hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” ifadelerine yer verdi.