23:16 - İl Koordinasyon Kurulu 2026 Yılı 3. Toplantısı Yapıldı
13:26 - Başkan Geçgel’den, Çağrı
13:06 - Başkan Özdemir, Üyelerin Taleplerini Ankara’da Görüştü
12:40 - Üç Bin Öğrenci Ayyıldız Camii’nde Buluştu
14:15 - Çamlıbel Tünelinde Çalışmalar Başladı
09:29 - İlçe Başkanları İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi
08:26 - Sivas’ta Sigorta Acentelerinin Sorunları Masaya Yatırıldı
20:12 - Hafızlık Protokolü İmzalandı
14:00 - STSO’dan Divriği’ye Ziyaret
19:10 - Başkan Aslan, Bu tablo, milletimizin partimize güveninin açık bir yansımasıdır”
Sivas Olarak Sahipsiz miyiz?
Neden daha önce ki denetlemelerde bu eksikliklere dikkat edilmedi?
Sivas’ta birçok tesis geçtiğimiz günlerde çeşitli eksikliklerinden dolayı mühürlendi, yetkili bir ağızdan açıklama gelmemesi ise dikkat çekti.
Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü, 81 il valiliğine geçtiğimiz günlerde acele kodlu yazı göndermesi ile birlikte iş yeri açma ve çalışma ruhsatı bulundurmadan,
yasal süre içinde Turizm İşletme Belgesi almadan kayıt dışı faaliyette bulunan tüm tesislerin mühürlenmesini istemişti.
Sivas’ta da, yapılan denetimler sonucunda kamuya ait tesisler ile birlikte bazı tesislerin yapı kullanım belgesi ve işletme ruhsatlarının olmadığı gerekçesiyle Sivas Belediyesi tarafından mühürlenerek faaliyetleri durduruldu. İşletmelerin geçmişten bugüne bu eksiklikler ile nasıl hizmet verdiği akıllarda soru işareti bırakırken, faaliyeti durdurulan tesislerin akıbetleri hakkında ise yetkili ağızlardan herhangi bir açıklama yapılmaması da dikkat çekti.