14:51 - Canikligil, Başkan Adaylığını Açıkladı
13:49 - 1. Uluslararası Eğitim Araştırmaları Kongresi 17 Mayıs’ta Sivas’ta Gerçekleşecek
09:11 - Sivas’ta Savunma Sanayiinde İmalat Yapan İşverenler Toplantı Yaptı
10:16 - Kovalı Mevkiinde Tabela Bir kez Daha Değişti
09:06 - Çalımbay, “Hiçbir futbolcu kendini kötü gösterecek bir şey yapmaz”
07:31 - Başkan Özdemir, “STSO Binası İçin Tüm Hazırlıklar Tamam”
15:41 - Sarılar, Kızılay Genel Başkan 1. Yardımcılığı Görevine Getirildi
15:26 - SESOB Başkanı Demirgil’in Acı Günü
15:09 - Başkan Boyraz, “Yarının Vizyonuna Yürümeye Hazırız”
13:47 - LÖSEV, LÖSANTE Hastanesinin 10. Kuruluş Yıl Dönümüne Hazırlanıyor
Osman Genç, Sudan Büyükelçisi ile İkili İlişkileri Pekiştiren Bir Görüşme Gerçekleştirdi
Osman Genç, Sudan Büyükelçisi Nadir Yousif Eltayeb ile önemli bir görüşme gerçekleştirdi. İkili ilişkiler ve projeler ele alındı.
Afrika-Türkiye İş Birliği Platformu Başkanı Osman Genç , Sudan Büyükelçisi Nadir Yousif Eltayeb ile Önemli Bir Görüşme Gerçekleştirdi
Afrika-Türkiye İş Birliği Platformu Başkanı Osman Genç , Sudan Cumhuriyeti Büyükelçisi Nadir Yousif Eltayeb ’i makamında ziyaret etti. Bu ziyaret, Sudan Cumhuriyeti ve Türkiye Cumhuriyeti arasında hayata geçirilebilecek projeler ve yatırımların ele alınması, ayrıca ikili ilişkilerin pekiştirilmesi amacıyla düzenlendi.
Görüşme sırasında, Sudan Cumhuriyeti Büyükelçisi Nadir Yousif Eltayeb ve Diplomat Arabi Elhasan , Afrika-Türkiye İş Birliği Platformu Başkanı Osman Genç ile bir araya geldi. Toplantıda, iki ülke arasında sağlam temeller üzerine köprüler oluşturma ve iki kardeş ülke arasındaki sıcak ilişkilerin güçlenmesine yönelik anlaşmalar ve konular ele alındı.
Ziyaretin sonunda, misafirperverliği ve dostane karşılaması için Afrika-Türkiye İş Birliği Platformu Başkanı Osman Genç , Sudan Cumhuriyeti Büyükelçisi Sayın Nadir Yousif Eltayeb ’a teşekkürlerini iletti. İkili ilişkiler adına son derece verimli geçen bu görüşme, ülkeler arası projeleri hayata geçirmek ve dostane ilişkileri sürdürmek adına oldukça önemli bir yer tuttu.