23:06 - Öğretmenler Gaziler Gününü Unutmadı
07:12 - Çocuklara Arkeolojik Kazı Yaptırıldı
17:12 - Aslan, “Akaryakıta Yapılan Zamlar Toplumun Tamamını Etkiliyor”
16:39 - 39. Ahilik Haftası Sivas’ta kutlandı
12:23 - Temiz: “Öğretmenlerimiz Mağdur Edilemez”
12:10 - Yeni Pist İçin Ankara’da Kritik Görüşme
10:38 - Başkan Demirgil, Okul İhtiyaçlarımızı Yerel Esnaflarımızdan Alalım
10:08 - Başkan Özdemir, Seçim Tarihini Açıkladı
10:56 - Eyce, Güven Tazeledi
17:13 - “Konuş, Dinle, Bağ Kur”
“Güçlü Sanayi Güçlü Sivas”
Bahşi, “Bizde iş dünyasının içinden biri olarak, STSO ile hep birlikte ortak hareket ederek şehrin sanayisini daha iyi yerlere getirmek için mücadele edeceğiz.” dedi.
Memleket Partisi Sivas milletvekili aday adayı iş insanı Enes Bahşi, 14 Mayıs’ta geçekleşecek milletvekili genel seçimleri için Sivas’ta ziyaretlerine devam ediyor.
Seçim çalışmaları kapsamında STSO Başkanı Zeki Özdemir’i makamında ziyaret eden Memleket Partisi Sivas milletvekili aday adayı iş insanı Enes Bahşi, Başkan Özdemir ile iş dünyası üzerine bir süre sohbet etti.
Bahşi, “Sivas’ta istihdam anlamında şehir yaşayanlarının çalışacağı yeni fabrikalar açılması yönünde ellerinden gelen gayreti göstereceğiz. Sivas’ta bacası tüten fabrika sayını artırmak yönünde çalışmaları hayata geçireceğiz. İşsizlik Sivas’ta yaşayanların kaderi olmaktan artık çıkmalı. Bizde iş dünyasından biri olarak STSO ile hep birlikte ortak hareket ederek şehrin sanayisini daha iyi yerlere getirmek için mücadele edeceğiz. Zeki Başkanımıza bizleri ağırladığı için çok teşekkür ederim.” şeklinde ifade etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zeki Özdemir, Sivas’a hizmet etmek için genç adayların olması bizleri memnun ediyor. Memleket Partisi Sivas milletvekili aday adayı iş insanımız Enes Bahşi, kardeşimize çıkmış olduğu bu hizmet yarışında başarılar dilerim.” dedi.