18:50 - Sivas’ta Muzaffer Sarısözen Ortaokulu Açılıyor
15:09 - LÖSEV İYİLİKLER TIRI MARMARA BÖLGESİ’NDEKİ AİLELERİYLE BULUŞTU
12:35 - Başkan Demirgil’den, Öğrencilere Yemek
12:03 - Erbane Grubu, Gazeteci Hakan Bakar’ın Yayın Konuğu Oldu
10:11 - Eğitim Bir Sen’de, İlk Aday Mustafa Yıldırım
09:48 - “İmkânlarımız ve Yasal Çerçeve İçerisinde Sivasspor’un Her Zaman Yanındayız”
09:05 - “EARTH” Projesi Kapsamında Öğrenciler Dünyayı Geleceğe Hazırlıyor
14:43 - Sivasspor, STSO Meclis Gündeminde
08:01 - Aksu, Türk Kızılay’ın 158’inci kuruluş yıl dönümünü kutladı.
17:44 - Çevik, BBP’ne Katıldı
“Toprağın ekilmesi yönünde çiftçilerimize her türlü fırsat verilmeli”
Özen, “İlçelerimizde çiftçilerin yeni destekler ile desteklenerek toprağının ekilmesi yönünde her türlü fırsatın çiftçilerimize verilmesi lazım.” dedi.
Muhafazakar Yükseliş Partisi Hafik İlçe Başkanı İlhami Özen, basın açıklaması yaptı.
Muhafazakar Yükseliş Partisi Hafik İlçe Başkanı İlhami Özen, Sivas’ta yaptığı açıklamada, Ülkede yaşanan ekonomik sıkıntıların önüne geçmek için devlet büyüklerimizin küçük şehirlere yatırımcının gelmesi için önünü açacak, işlerini kolaylaştıracak çalışmalar yapması gerektiğini söyledi.
Özen, yaptığı açıklamada şunları ifade etti. “Sivas ve ilçelerinde her bir vatandaşın daha iyi yaşabilmesi için ülke olarak yatırım imkanlarının daha da genişletilmesi gerekli. Yatırımcının önünü açacak, işlerini kolaylaştıracak gerekli tedbirler alınarak yatırımcı için siyaseten dünyaya güven veren bir tablonun ortaya koyulması gerekir. Ayrıca Sivas’ın şehir olarak yatırımcıya uygun bir şehir olduğunu buradan belirtmek isterim. Sivas için elzem bir konuda yatırımcının daha hızlı gelebilmesi için önemli bir neden olan 6. Bölgenin bir an evvel Sivas’a verilmesidir. İlçelerimizde ise çiftçilerin yeni destekler ile desteklenerek toprağının ekilmesi için her türlü fırsat verilmelidir.” ifadelerine yer verdi.
Son günlerde gündem de olan faiz indirimleri konusuna da değinen Özen, açıklamasına şu şekilde devam etti. “Faiz indirimleri konusu hakkında ise şunları ifade etmek isterim. Genel Başkanımız Sayın Ahmet Reyiz Yılmaz, her fırsatta dile getiriyor, Faiz indiriminin iyi fakat yeterli olmadığını faizlerdeki indirimin devam etmesi gerektiğini her zaman savunuyor. Bizlerde Genel Başkanımızın sözlerini her zaman destekliyor ve bir kez daha tekrar ederek, Merkez bankasının faizdeki indirimleri devam etmelidir.” şeklinde ifade etti.
Özen, Muhafazakar Yükseliş Partisine üye olmak isteyen gençlere de parti rozetini taktı.