17:44 - Çevik, BBP’ne Katıldı
05:16 - SBTÜ Dünya Şampiyonu Oldu
15:54 - 2. Baskı Türk Kültürüne Hizmet Vakfı Tarafından Yayımlandı
15:50 - “Yerimiz Seçilmiş Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in Yanıdır”
14:23 - Tarihin Sessiz Tanıkları Sergisi Şehrin Gündemine Oturdu
13:24 - Çetinkaya, “bu hükümet döneminde çiftçilik yapmak bile hayal olmuştur”
12:46 - Başkan Aslan’dan, Vekillere Hodri Meydan
10:59 - Milletvekili Aksu, Duyurdu
10:46 - Toy, “Sivas’ımızı eğitim alanındaki yatırımlarla güçlendirmeye devam ediyoruz”
Park Ve Bahçeler’de Bahar Temizliği Başladı.
Korona virüs tedbirleri kapsamında kapanan mesire alanları ve parklarda bahar temizliğinin yanı sıra bakım onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.
Sivas Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü il genelinde bahar temizliği için kolları sıvadı. İlk olarak yağışlar nedeniyle boyları uzayan çimleri kesmek için çalışmalarına başlayan ekipler öncelikli olarak park alanlarının çimlerinin kesimini gerçekleştiriyor.
Korona virüsü nedeniyle boş kalan mesire alanlarında detaylı çalışma içerisine giren park ve bahçeler müdürlüğü ekipleri çim biçme, su havuzlarının temizliği, kamelya ve bankların tamiratı ve boyası, yabani otların temizliklerini çiçek ekimlerini yaparak piknik ve mesire alanlarını yasakların kalkmasının ardından Sivaslılara hazırlıyor.
Sivas belediyesi ekipleri belirlenen program dâhilinde tüm mahallelerde park ve bahçelerin bakımını yapıp eksiklerini gideriyor. Ekipler, koronavirüs nedeniyle kapalı bulunan park ve bahçeler dahil yaşam alanlarının temiz ve bakımlı olması için büyük özen gösteriyor.