00:56 - “İşporta Gözlüklerine Dikkat”
19:24 - “Çözüm Üretmeye Devam Edeceğiz”
23:01 - Yaz Spor Aktiviteleri Başladı
22:31 - Hep Beraber, Ait Olduğumuz Yere Çıkacağız”
13:11 - “Fahiş Artışlar Vatandaşları Ezmeye Devam Ediyor”
20:18 - “Elimizden Gelen Bütün İmkanları Kullanacağız”
17:48 - Sivas E İhracat Zirvesi Başladı
15:05 - Timuçin’den, Gökhan Karagöl’e Destek
12:38 - Lens Kullananlar Dikkat!
Sivas Valisi Salih Ayhan, Koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında, ilçe müftüleriyle Video Konferans Sistemi (VKS) üzerinden görüştü.
Vali Ayhan, İlçe Müftüleri ile de VKS Üzerinden Görüştü
Vali Ayhan daha sonra ilçe müftüleri ile VKS üzerinden toplantı gerçekleştirdi.
Vali Ayhan, vatandaşların süreci manevi anlamda biraz daha dolu geçirmesi için imamlara ve müftülere büyük görev düştüğünü söyledi.
Ülke olarak aile bağlarımızın ve toplumsal yapımızın diri olduğunu kaydeden Vali Ayhan, “Bu süreçte çok etkin ve aktif görev aldınız. Diyanet İşleri Başkanlığımızın almış olduğu tedbirleri sahada uygulayarak bu konuda da önemli bir misyon üstlendiniz. Bu süreçte birçok alışkanlığımızı gözden geçirdik. Ezanlarımızı okudunuz, her akşam dualarınız, vaazlarınız çok önemli ve milletimize moral vermektedir. Asli görevlerinizin yanı sıra; Vefa Sosyal Destek Gruplarımızla çok güzel çalışmalar yürüttünüz. Tüm din görevlilerimize bu zamanda yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.