SON DAKİKA

Sivastan Haberler – Sivas Güncel ve Son Dakika

Kangal ilçesine temsilcilik açıldı

Bu biyografi 17 Haziran 2021 - 8:56 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) ile Ticaret Borsası, Kangal ilçesinde temsilcilik açtı.

Kangal Ziraat Odasında gerçekleştirilen açılış programına Vali Salih Ayhan, Sivas TSO Başkanı Mustafa Eken, Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Sivas TSO Meclis Başkanı Çetin Yıldırım, yönetim kurulu ve meclis üyeleri, ilçe protokolü ve üyeler katıldı.

Programda konuşan Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu ise “Borsamız üye memnuniyetini temel alarak 2014 yılında Kalite Yönetim Sistemleri Belgesini almış ve 2015 yılında Akredite Borsa olmuştur. Bizler artık Borsacılığın belge vermekten, tescil yapmaktan ibaret olmadığını biliyoruz. Bu bilinç ve anlayışla Sivas Ticaret Borsası olarak Sivas’ımızın ve İlçelerimizin bugünü ve geleceği hakkında etkin, verimli ve yapıcı kararlar alarak projeler üretmekteyiz. Borsamız bugün 700’e yakın üyesine, Merkez Hizmet Binası başta olmak üzere, Konferans Salonu, Tescil Bürosu, Şarkışla, Gürün, Suşehri ilçelerinde açılan temsilciliklerle hizmet vermektedir. Bugün ise Ticaret ve Sanayi Odamız ile birlikte Kangal ilçemizdeki siz değerli üyelerimiz için temsilciliğimizin açılışını gerçekleştiriyoruz. Borsamıza, Odamıza ve kangal ilçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Mustafa Eken, Gürün, Suşehri ve Şarkışla’da da temsilciliklerin olduğunu belirterek, “Kangal’da bütün ilçemizin olduğu gibi en iyi hizmete layık. Bu anlamda Odamıza gelmeden burada işlemlerini halletmeleri için daha kısa ve kolay bir şekilde halletmeleri şubemizi açıyoruz. Aynı zamanda Yönetim Kurulu üyemiz olan Kangal Ziraat Odası Başkanımız Basri Çoban Bey, hiçbir ücret talep etmeden bize bir yer tahsis etti. Temsilciliğimizde çalışacak personeli de biz Borsamızla finanse edeceğiz.

Kangal’daki üyelerimizin sıkıntılarını, taleplerini buradan alacağız. Biz Ticaret ve Sanayi Odası olarak gerçekten bütün ilçelerimizde ve İlimizde üyelerimize en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Sayın Valimize de sizlerin adına teşekkür ediyorum. Programımıza katıldılar. Her zaman her yerde olan bir Valimiz, hemşehriniz olan iyi bir belediye başkanımız var. Hepimiz sizlere hizmet etmek için buradayız. Açacağımız temsilciliğimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyor, Rabbim birlik ve beraberlik içerisinde güzel işler yapmayı bize nasip etsin.” Şeklinde konuştu

Kangal’ın tarım, hayvancılık, madencilik ve turizm açısından önemli bir bölge olduğunu dile getiren Vali Salih Ayhan, “Ticaret erbaplarımızla Kangal’da birlikteyiz. Hem Ticaret ve Sanayi Odamızla hem de Ticaret Borsamızla işbirliği içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. Burada bulunan iş insanlarının işlemleri için Sivas’a giderek zaman kaybı yaşamaması adına temsilcilik açmak ileri görüşlülük ve vizyonel bir bakış açısının ürünüdür. Kendilerine teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum. Burada güçlü yapılara sahip odalarımız, üyelerine daha nitelikli hizmet sunacaklar. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Okunan duaların ardından Temsilcilik açılışı yapıldı. Sivas TSO yönetim kurulu üyesi ve Kangal Ziraat Odası Başkanı Basri Çoban, Sivas TSO Başkanı Mustafa Eken’e, Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu’na ve Sivas TSO Meclis Başkanı Çetin Yıldırım’a günün anısına plaket takdim etti.

Etiketler :
DİĞER BİYOGRAFİLER
SON DAKİKA