SON DAKİKA

Sivastan Haberler – Sivas Güncel ve Son Dakika

“Sivas’a Yatırım İçin Yarın Da Başlayabiliriz Öbür Günde Başlayabiliriz”

Bu biyografi 07 Haziran 2021 - 12:16 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Milletvekili Özyürek, “İş olsun diye bir yatırım yapılmaz. Yoksa işte Kızılırmak’ta bir sandal yapalım gelen turistleri gezdirelim. İş olsun diye göz boyamak gibi kalkıp bir şey yapılmaz. İnşallah Allah nasip ederse yarın da başlayabiliriz öbür günde başlayabiliriz.” dedi.

MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek Sivas il teşkilatı ile kentteki bir restoranda Sivas’ın sorun ve çözümleri konusunda basın mensupları ile bir araya geldi.

Basın mensupları ile istişare yaparak sorulara da burada cevap veren, Milletvekili Özyürek, Sivas’a yatırım için yarın da başlayabiliriz, öbür günde başlayabiliriz, şeklinde açıklama yaparak şehre dair birçok konuyu basın mensupları ile paylaştı.

“KİMLİĞİNDE SİVAS YAZIYORSA BİZİM BAŞ TACIMIZDIR”

MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek, “Sivas ülkemizde saydığımızda ilk 5 ilin içerisinde olması gerekirken, maalesef Sivas’ımız hiçbir zaman büyütülememiş kalkınamamış yerinde kalmış. Bize düşen görev şehrimizi şahlandırmak daha iyi yere getirmektir. Bizlerde Sivas’ımızı hak ettiği yere getirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Şehrimizi ilgilendiren konulardan biri olan Demir Çelik ve TÜDEMSAŞ için mecliste birçok defa bu konuların gündeme gelmesi için konuşmalar yaptık. 6.bölge konusunda elinizden gelen gayreti göstererek şehrimizin 6. bölge olması için çalışmalarımız devam ediyor. Şehir için her zaman çalışıyoruz. Benim tarafım belli. Sivas’ımıza hizmet tarafındayım. Kimseyi ötekileştirmeden meclise gelen kimliğinde Sivas yazıyorsa bizim baş tacımızdır.” ifadelerini kullandı.

“YARIN DA BAŞLAYABİLİRİZ ÖBÜR GÜNDE BAŞLAYABİLİRİZ”

Gazeteci Hakan Bakar, seçim döneminde Özyürek’in söylemiş olduğu bir sözü hatırlatarak, Sivas’ta istihdam anlamında yatırım yapacaktınız sorusuna cevap veren MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek, şunları söyledi. “Ben inşaat sektöründeyim. Yurt dışında ve içinde devam eden projelerim var. Haliyle milletvekili olduğumuz dönemden bugüne işlerimizi aktif bir şekilde yerine getiremiyoruz. Memleketimize mesaimizi harcıyoruz. İnşallah önümüzdeki yıllarda yurt içinde yeni projelerimiz olabilir veya gerçekleşebilir. Tabi daha öncede arkadaşlarımız bize sordu. İş olsun diye bir yatırım yapılmaz. Ben yani Ahmet Özyürek işte gelsin yatırım yapsın işte anlamadığı bir sektörde işte tekstil veya Kızılırmak’ta bir sandal yapalım gelen turistleri gezdirelim. İş olsun diye göz boyamak gibi kalkıp bir şey yapasım yok. Yoksa ben sanayici olarak 20 tane makineyi oraya koyarım işte basını da çağıralım işte Ahmet Özyürek yatırım yaptı. Görüntü yapar gideriz. Ticaret bu değildir. Ben inşaatçıyım inşaat sektöründeyim. İnşallah iyi bir proje olursa Allah nasip ederse şu anda da covid denen bir illet var. Bütün sektörler sıkıntıda. Allah da nasip ederse kendi sektörümüzde kendi alanımızda her zaman buna müsaitiz. Yarın da başlayabiliriz, öbür günde başlayabiliriz. Herkesin bir sanatı vardır, bir mesleği vardır. Siz doktorluk yapabilirimsiniz hayır. Siz gazetecisiniz haber yaparsınız, bizde inşaat yaparız. Yurt dışında projelerimiz var. İnşallah Allah nasip ederse önümüzdeki yıllarda Sivas’ta da projelerle istihdam açmak anlamında işler yapacağız.” ifadelerine yer verdi.

“MECLİSE GELENLERİ HİÇBİR ZAMAN GERİ ÇEVİRMEDİM”

Ankara’ya Sivas’ta gelen herkes ile yakından ilgilendiğini ifade eden Özyürek, “Meclise gelen hemşehrilerimizin her türlü sorunlarını çözmeye çalıştım. Bu işler gelip geçici, o yüzden kalan tek güzel şey adamlıktır. Sivas için çalışmaya devam edeceğiz. Sivas’ın büyümesi için ihtiyaçlı ailelerin çocuklarına iş vermek sahip çıkmaktır. Hastası olan veya başka bir ihtiyacı olan kim gelirse gelsin bizler her zaman yardımcı oluyoruz.” şeklinde konuştu.” dedi.

DİĞER BİYOGRAFİLER
SON DAKİKA