22:58 - Son Gün 31 Mart
17:44 - Hacı Bektaş Anadolu Kültür Vakfı, Dünya Kadınlar Günü Mesajı
16:50 - Mavi Kelebekler Karaçayır’da Yürüdü
16:45 - Zabıtadan Destek
16:42 - Köksal’ın, oğlu Dualar Eşliğinde Defnedildi
19:05 - “Müslüman Türk çocuklarının çığlıklarını duymazdan gelemeyiz”
09:44 - Bozbaş, TOBB ETÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde
22:07 - DYP Sivas İl Başkanı Belli Olsu
17:35 - İnce’den Ekinci’ye Tepki
16:03 - Tuğba Akabe Süt ve Süt Ürünleri İhracatta 3.cü Sırada
Tuğba Süt Yurt Dışında Şubeleşiyor
Er, “Tuğba süt olarak 2020 yılını yaklaşık 30 milyon TL İhracat ile kapattık. Türk köylüsünün ürettiği 10 Milyon litre süt işlenmiş şekliyle ihraç edilmiştir.” dedi.
ER Holding, 1972 yılında başlayan ticari yolculuğunu başarılarla sürdürmeye devam ediyor.
Sivas’ın ilk holdingi olan ER Holding Tuğba Akabe Süt Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Er, yaptığı açıklamada şunları ifade etti.
“Tuğba süt olarak 2020 yılını yaklaşık 30 milyon TL. İhracat ile kapattık. Türk köylüsünün ürettiği 10 Milyon litre süt işlenmiş şekliyle ihraç edilmiştir. 2021 yılında başta Sivas ilçelerinin, sonra Türk üreticisinin geleneksel ürünlerini mevcut mağazalarımızla beraber yeni açılacak yurt içi ve yurt dışı şubelerimizde satışa sunacağız. Tuğba sütün yurt dışı ismi Perfecta markasına bağlı uluslararası tescilli Pizza N Pizza ile yurt dışında şubeleşiyoruz. Hayırlı olsun.” İfadelerini kullandı.