SON DAKİKA

Sivastan Haberler – Sivas Güncel ve Son Dakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan aşı oldu

Bu biyografi 15 Ocak 2021 - 12:01 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Erdoğan’dan Siyasi Liderlere Çağrı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, aşıyı teşvik için tüm siyasi liderlere çağrı yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Başarıyla devam eden aşı programımız dahilinde şu ana kadar 254 bin sağlık çalışanımız ilk doz aşılarını oldu. Ben de onlara katılarak aşılandım. İnşallah çok kısa süre içinde tüm vatandaşlarımızı aşılamayı hedefliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün İlaç ve Tıbbı Cihaz Kurumu tarafından acil kullanım onayı verilen koronavirüs aşısını Ankara Şehir Hastanesi’nde yaptırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan aşı olduktan sonra Telegram hesabından “Ben de aşı oldum” mesajı paylaşarak, aşı olduğu anda çekilen fotoğrafları da yayınlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aşı yaptırmasının topluma örnek olması açısından çok önemli olduğu ifade ederek hastane çıkışı açıklamalarda bulunan Erdoğan, aşıyı teşvik için tüm siyasi liderlerine de çağrı yaparak şunları ifade etti.

“Öncelikle Ankara Şehir Hastanemiz olarak tüm personeliyle başhekimiyle, doktorlarıyla, hemşireleriyle burada büyük bir mücadeleyi sürdürdüler. Ve aşılarımız gelir gelmez bakanımız ilk aşıyı ben yaptıracağım dedi ve dün ilk aşıyı yaptırdı. Ben buradan tüm başta siyasi liderler olmak üzere, tüm milletvekillerimiz olmak üzere bu kampanyayı güçlü kılma noktasında onların da belirlenmiş olan aşılanma noktalarında aşıyı teşvik ederlerse çok çok isabetli olacağına inanıyorum. Ülkemize 25-30 milyon doz aşı daha gelecek. Süratle bunu sürdürelim istiyoruz. Bu kampanyayı nerelerde sürdüreceğimizi de Sağlık Bakanlığımız belirlemiş durumda.” ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
DİĞER BİYOGRAFİLER
SON DAKİKA