SON DAKİKA

Sivastan Haberler – Sivas Güncel ve Son Dakika

Divriği’ye Yeni Otogar Yapılacak

Bu biyografi 06 Ocak 2021 - 0:22 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Divriği’ye Yeni Otogar Yapılacak

Başkan Gök, “Yeni Otogar projesine bu yıl içerisinde başlayacağız. Belediye bütçemizde şuan bulunan nakit paramızın bir kısmını bu proje için ayırdık. Yıl içerisinde inşaata başlayarak en kısa zamanda İlçemizin tarihine ve kültürel vizyonuna yakışır bir Otogarı hizmete açacağız.” dedi.

Divriği Belediyesi Meclisi 2021 İlk Olağan toplantısını 05.01.2021 tarihinde Belediye Meclis toplantı salonunda gerçekleştirdi.

Divriği Belediye Başkanı Hakan Gök, Belediye Meclis toplantısı açılış konuşmasında Meclis Üyeleri ve Divriği halkının Yeni yılını kutlayarak yeni yılın sağlık, barış ve mutluluk getirmesini dileyerek şu ifadelere yer verdi.

“Geçtiğimiz yıl Divriği adına birçok karara beraber imza attık. Bundan sonrada Divriği adına kararları birlikte alarak İlçemize hizmete devam edeceğiz. Umut ediyorum ki bahar ayından itibaren salgın hastalık süreci sona erecek hayat normal akışında devam edecektir. Süreç sonuna özellikle turizm alanında İlçemiz hızlı bir giriş yapacak ve çok aşırı bir talep olacağı tahmin edilmektedir. Bizler bu sürece şimdiden kendimiz hazırlamalıyız. Bu sürece Sivas Valimiz Sayın Salih Ayhan ve İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Bek büyük katkılar sunuyorlar. Ben bu emek ve katkıları için Belediye Meclisimiz adına bir kez daha kendilerine teşekkür ediyorum. Son zamanlarda gözle görünür birçok önemli proje hayata geçiriliyor Divriği adına özellikle turizm alanında olumlu işler yapılıyor. Buradan sizlere ve halkımıza bir müjde vermek istiyorum. İlçemiz Otogarı hepinizin malumu olduğu üzere şu andaki görünümü ve işlevi açısından İlçemize yakışmayan bir durumda. Bu aksaklığı gidermek amacıyla Yeni Otogar projesine bu yıl içerisinde başlayacağız. Bütçemizde şuan bulunan nakit paramızın bir kısmını bu proje için ayırdık. Yıl içerisinde inşaata başlayarak en kısa zamanda İlçemizin tarihi ve kültürel vizyonuna yakışır bir Otogarı hizmete açacağız. Daha önce İlçemizin birçok eksiğini giderdik. Yeni Otogarın yapılması ile birlikte bir önemli eksiğimizin giderilmesini sizlerle beraber sağlayacağız. Yeni Otogarımız şu anki mevcut yerine yapılacaktır. Ben şimdiden Divriği’mize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” İfadelerini kullandı.

 

Etiketler :
DİĞER BİYOGRAFİLER
SON DAKİKA