SON DAKİKA

Sivastan Haberler – Sivas Güncel ve Son Dakika

Başkan Bilgin sahada çalışan ekiplere eliyle tatlı ikram etti

Bu biyografi 13 Aralık 2020 - 22:33 'de eklendi ve kez görüntülendi.

 Başkan Bilgin sahada çalışan ekiplere eliyle tatlı ikram etti

 Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında da görevi başında sahada çalışan ekipleri ziyaret ederek onlara tatlı ikram etti. Şeyh Şamil Mahallesi’nde sıcak asfalt döküm aracı Finişer’in başına geçen Bilgin bir süre sıcak asfalt döktü.

Sivas Belediyesi Fen işleri müdürlüğü ekipleri Şeyh Şamil Mahallesi ara sokaklarında ve Yukarı tekke mezarlığında asfalt serim işlerine devam ediyor. Gece gündüz yoğun mesai harcayan ekipleri ziyaret eden Belediye Başkanı Hilmi Bilgin çalışan personellere tatlı ikramında bulundu.

DİREKSİYON BAŞINA BAŞKAN BİLGİN GEÇTİ

İlk olarak Şeyh Şamil Mahallesindeki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Bilgin Başkan yardımcısı Levent Olgun ve Fen işleri müdürü Kenan Karataş’tan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Daha sonra Başkan Bilgin asfalt serim makinesi finişere binerek bir süre sıcak asfalt döktü.

Başkan Bilgin ziyaret sonrası yaptığı açıklamada “Gece gündüz demeden yoğun mesai harcayan ekip arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Toplum sağlığı için sokağa çıkma kısıtlaması olan bugünlerde belediyemizin alt ve üst yapı, park bahçeler, temizlik ekiplerimiz şehrimizin farklı bölgelerinde daha huzurlu ve daha yaşanabilir bir Sivas için çalışmalarına devam ediyor. 2020 yılına baktığımız zaman pandemi nedeniyle farklı bir ortamda çalışma fırsatı bulduk. Bazı çalışmalar bu nedenle de planladığımız gibi olmamasına rağmen mart ayında başlattığımız alt yapı ve asfalt çalışmalarının sonuna geldik. Bu sene fen işleri ekiplerimiz şirketimizle birlikte şehrin 65 mahallesinde tüm kamu kurum ve kuruluşlarında, organize sanayi bölgesinde ve çeşitli noktalarda altyapı sorunları çözülmüş ve daha yaşanabilir bir Sivas adına gerekli çalışmaları yaptı. Yapmış olduğumuz çalışmaları şehrin sadece bir bölgesine değil hemen hemen her bölgesinde öncelikle altyapı daha sonra asfalt çalışmaları park bahçe çalışmalarıyla birlikte şehrimizi ekibimizle birlikte güçlendirme devam ediyoruz Hep söyledik Sivas belediyesi aile anlayışıyla çalışıyor başkanından sahadaki işçisine kadar aynı duyguyu aynı ruhu taşıyoruz. O da bizi biz yapan en büyük değer. Güzel şehrimize hizmet etmek Sultan şehrimizi daha yaşanabilir hale getirmek ve hemşerilerimizin mutlu olacağı bir yer haline getirebilmek için çalışıyoruz.” dedi.

Başkan Bilgin “Bugün sokağa çıkma kısıtlaması var hemşerilerimiz sağlıkları için bu kısıtlamaya uyuyorlar teşekkür ediyoruz. Belediyemizin her biri sahadaki çalışmalarına devam ediyor. Fen işleri ekiplerimiz gördüğünüz gibi asfalt döküyor, park bahçe ekiplerimiz sahada çalışıyor, temizlik ekiplerimiz sahada, sosyal yardım ekiplerimiz hemşerilerimizden zor da olan dar da olanlara ulaşmak adına fedakârca emek veriyorlar, veteriner hizmetlerimiz çalışmalarını yapıyorlar yani tüm ekiplerimizle çalışıyoruz. Herkesin evde olduğu bugünlerde fedakârca çalışma yapan ve Sivaslı hemşerilerimize hizmet eden mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Ardından yukarı tekke mezarlığında yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Bilgin sahadaki ekiple sohbet ederek onlara tatlı ikram etti.

DİĞER BİYOGRAFİLER
SON DAKİKA