SON DAKİKA

Sivastan Haberler – Sivas Güncel ve Son Dakika

Gülez, “Öğrenci sayısını iki katına çıkardı”

Bu biyografi 01 Ekim 2020 - 1:04 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Sivas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü yaptığı başarılı çalışmalar ile öğrenci sayısını iki katına çıkardı.

Geçtiğimiz yıl Sivas Organize Sanayi Bölgesine yapılan hem yatılı hem de şehir içinde öğrencilerin mesleki yönde iyi ve kaliteli bir eğitim aldığı okul olan Sivas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sivas’ta mesleki anlamda fark yaratmaya devam ediyor.

Okulda yeniçağın gereksinimlerinin tamamı düşünülerek öğrencilerin iyi bir eğitim almaları yönünde mesleki alanda yeni meslek bölümleri de okula okul müdürü Recai Gülez, tarafından kazandırılmış durumda.

Yine okulda özellikle içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde salgında kullanılmak üzere okul tarafından üretilen Melis Dezenfektan setleri sayesinde hem ihtiyaç sahibi öğrencilere maddi anlamda destek sağlanmış oluyor, hem de yerli malının üretimi ile okula ayrıca bir katkı sağlanıyor.

Sivas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okulu müdürü Recai Gülez, okulun her alanda birçok yeniliği kazanmasını sağlayan çalışmaları ile öğrencilerin daha iyi bir eğitim almalarına yönelik okulda Z kütüphanesi oluşturulması içinde çalışmalar başlatılmış. Yine okulun ilk taşındığında 650 civarında olan öğrenci sayısının şimdilerde Bin 200 civarına ulaşmasında da büyük katkısı yer almakta.

Şehrimizde böylesine önemli bir okulun olması hepinize gurur verici. Çünkü okuyan öğrencilerin servis ve yemek masrafları da devlet tarafından karşılanmakta.

Pandemi dolayısıyla şimdilik sessiz ama salgın günlerinin ardından okulda yine mesleki anlamda birçok ilkin yaşanacağı da bir gerçek.

 

DİĞER BİYOGRAFİLER
SON DAKİKA