SON DAKİKA

Sivastan Haberler – Sivas Güncel ve Son Dakika

Bayramda Kitap dağıtımları devam etti

Bayramda Kitap dağıtımları devam etti
Bu haber 27 Mayıs 2020 - 22:42 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Vefa Sosyal Destek Grubunda görev alan öğretmenlere hediyeleri Ramazan Bayramı sürecinde dağıtım devam etti.

Sivas Valiliği himayesinde Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen “Evde Kal Kitapla Kal” kampanyası kapsamında kitap talebinde bulunan öğrencilere ve Vefa Sosyal Destek Grubunda görev alan öğretmenlere hediyeleri Ramazan Bayramı sürecinde aralıksız olarak ulaştırdı.

Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, müdür yardımcıları, şube müdürleri, okul idarecileri ve Vefa Sosyal Destek Gruplarında görev alan öğretmenler bugün de öğrencileri ve öğretmenleri evlerinde ziyaret ederek hediyelerini takdim etti.

“Evde Kal Kitapla Kal” kampanyası kapsamında kitap talebinde bulunan ve Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı tarafından hediyesi teslim edilen öğrenci Ebrar Çelik, ise  Vali Ayhan’la yaptığı görüntülü görüşmede teşekkürlerini iletti.

HALK EĞİTİME TEŞEKÜR

Yapılan çalışmalarda ayrıca İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, Ramazan Bayramı sürecinde de çalışmalarına ara vermeden devam ederek maske üretimi yapan Halk Eğitim Merkezi usta öğretici ve öğretmenleri ile dezenfektan üretimi gerçekleştiren Sivas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerini ziyaret etti. Öğretmen ve usta öğreticileri ile bir süre sohbet ederek Ramazan Bayramlarını tebrik eden Savaşçı, fedakarca çalışarak ülkesine hizmet eden öğretmenlere teşekkür etti. Savaşçı, öğretmen ve usta öğreticilere hediye takdim etti.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA